Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Flowerpot VP12 Lattiavalaisin, Krominvärinen
Uutuus!

Flowerpot VP12 Lattiavalaisin, Krominvärinen

855.00 €
Flowerpot VP12 on &Traditionin lattiavalaisin, jossa on Verner Pantonin ikoninen kokeellinen muotoilu ja futuristinen siluetti.
Varastossa

Flowerpot VP12 Lattiavalaisin

855.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Valaise tilasi ajattoman tyylikkäästi &Traditionin Flowerpot VP12 -lattiavalaisimella. Tämä ikonisen Verner Pantonin vuonna 1969 suunnittelema ja futuristisen siluettinsa vuoksi rakastettu mestariteos inspiroi edelleen modernia sisustusta. Tämä valaisin sopii erinomaisesti viihtyisään lukunurkkaukseen, sohvien viereen ja valaisee tyylikkäästi illanistujaiset, ja se tuo lämpimän, kattavan hehkun.
Suunnittelija: Verner Panton. Alkuperäinen muotoilu vuodelta 1969.

Tietoa &Tradition-merkkisestä lattiavalaisimesta


- Perustuu Verner Pantonin klassiseen Flowerpot-sarjaan vuodelta 1968, joka on tanskalaisen muotoilun ja futuristisen estetiikan symboli.
- Optimoitu korkeus ja kattava valoteho tekevät siitä ihanteellisen nojatuolien, sohvien ja pöytien äärellä käytettäväksi.
- Ohut, kaareva varsi ja tukeva jalusta antavat tyylikkään ja hienostuneen ilmeen, joka sopii moderniin sisustukseen.

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
&Tradition on tanskalainen design-studio joka ilmentää tuotteissaan tyylikästä ja minimalismista muotoilua. &Tradition haluaa jatkaa vanhojen käsityöperinteiden käyttöä, yhdistellen niitä nykyaikaiseen muotoiluun. &Tradition perustajineen uskoo vahvasti siihen että yhdistelemällä klassisia työtapoja, materiaaleja ja muotoja moderniin muotoiluun luodaan tulevaisuuden klassikoita.